Ida-Virumaa bussid

Prindi Sisukaart

Alates novembri kuust 2015 a. pakume bussiteenust algusega Ida-Virumaal.

Pakume uusi ja mugavaid turistbusse :

1. 2011a. MB Sprinter 8+1 kohta

2. 2015a. Iveco Daily 19+1 kohta

3. 2013a. Iveco Thesi 28+1 kohta


Busse saate tellida oma reiside jaoks algusega Ida Virumaalt suurematest keskustest kui ka väiksematest asulatest.Saates päringu Motorbus24 kodulehe kaudu oma sõidu marsruudist, esitame Teile hinnapakkumise.

Toredaid reisielamusi!

Ida-Virumaa
Kultuuride kohtumispaik Ida-Virumaa on rikas ja vastuoluline maakond. Üle aasta toimub folklooripidu „Kirde Killad”, suurüritustest võib nimetada veel iga-aastast festivali Seitsme Linna Muusika. Üle Eesti tuntud Avinurme Pütilaat, Lohusuu Kalalaat ja „Rahvuskultuuriseltside loomepada” toimuvad samuti kõik Ida-Virumaal. Jõhvi kontserdimajas toimub pidevalt palju huvitavaid kontserte, kus astuvad üles tunnustatud artistid nii Eestist, Venemaalt kui üle maailma.
Pidevas arengus olev Kiviõli Seikluskeskus pakub erinevaid aktiivse puhkuse veetmise võimalusi. Põnev sihtkoht, mis paljudel veel avastamata, on ka Kohta-Nõmme kaevandusmuuseum.
Ida-Virumaa on tulvil ajaloo jalajälgi. II maailmasõja jälgi on eriti arvukalt näha Narva jõe kallastel ja Boroni piirkonnas, kus asub arvukalt kaevikuid, punkreid ning militaarkola on laiali paisatud jõeäärsetesse metsadesse ja rabadele. Sinimägedes asub ka sõjaajaloo memoriaal.
Eesti suuruselt kolmas linn Narva on Eesti ja ühtlasi ka Euroopa Liidu idapiiril.
Kuremäel asuv Pühtitsa Jumalaema Uinumise nunnaklooster on Eestis vanim tegutsev klooster. Toila park ja Oru lossi asukoht on kujunenud maalilisteks jalutuskohtadeks, kus suveperioodil toimub ka arvukalt väliüritusi. Kõrgelt paekaldalt avaneb aga hingemattev vaade Soome lahele.
Peipsi rannik on tunnustatud puhkepiirkond, kus võib leida palju erinevaid majutuskohti, aga seigelda ka RMK Peipsi põhjaranniku puhkealal, kunagine väga populaarne kuurort Narva-Jõesuu ärkab aga taas elule. Narva-Jõesuus on suvitanud paljud Eesti, aga ka Peterburi vaimueliiti kuulunud suurkujud, kunagise Eesti uhkeima kuurordi hiilgeaegade mälestust kannavad endas omapärase puitpitsarhitektuuriga villad. Puhkajaid ootavad Meresuu spaahotell ja Narva-Jõesuu sanatoorium.
Kukruse polaarmõisas saab end tunda tõelise XVIII-XIX sajandi aadlikuna, Mäetaguse mõis peibutab jäägrimuuseumi, spaa, hotelli, lasketiiru ja mõisaköögiga. Ida-Virumaa kõige romantilisemas mõisakompleksis Sakal tegutseb Saka Cliff Hotel & Spa.

 


estrusengfin