Avaleht


Motorbus24 OÜ pakub stabiilset ning 24 tundi kättesaadavat busside tellimisveo teenust.

Motorbus24 jaoks on olulise tähtsusega liikumisvõimaluse pakkumine just Tallinna ja Harjumaa piirkondades, kus buss on sageli ainsaks mõistlikuks transpordilahenduseks, võimaldades oma seltskonnaga käia suveüritustel ja muudel väljasõitudel.

Kui soovite korraldada ekskursiooni või sõita koos oma töökaaslaste ja sõpradega, leiate bussilahenduse Motorbus24 näol. Oma tellimusvedudega soovime saata kliente konverentsidel, kontsertreisidel, ringsõitudel, pakkudes alati positiivset ja professionaalset sõidukogemust.

Pakume Teile 9 kuni 49 kohaliste bussidega bussiteenuseid: transfeerid, ekskursioonid, kultuurireisid, matkareisid, koolireisid, bussireisid.
Võtame vastu Teie külalised hotellis, lennujaamas, raudteejaamas, bussijaamas ja viime vajalikku sihtkohta.

Transfeer kujutab endast sõitu kliendi juurest tema poolt valitud sihtkohta. Sõidu algus- ja sihtpunkti saab klient ise valida. Transfeer on hea vaheldus tülikatele taksodele ja ajale, mis kulub tavaliselt ühistranspordiga liiklemiseks. Motorbus24 pakub transfeerteenust 9 kuni 24 kohaliste väikebussidega.

Motorbus24 nime on lihtne meelde jätta ning Te ei pea kulutama aega internetist või kataloogidest bussiteenuste osutajate kontaktide otsingutele.

Meie missioon:
Pakkuda inimestele  bussitranspordilahendusi, mis aitaks  muretult  lahendada oma reisivajadusi teadmisega, et neil on klienditugi 24 tundi ööpäevas.